söndag 29 november 2009

Stöld å premiär =)

Snodde sonens halvt urätna toffiffeeask och altrade den...får väl köpa en ny ask och stoppa i och ge bort den till jul...=)

Mitt första flaskkort =) Alla har ju gjort flaskkort..utom jag...så kan det ju inte vara... mitt premiärkort fick hänga runt årets första glöggflaska :)

lördag 28 november 2009

Förkläde...Ett litet förklädeskort som jag glömt att fota å lägga in...:) Fodrade det med enfärgat blått papper inuti...ingen text i kortet än...det skrivs när kortet ska ges bort...finns oxå plats för en tag i den vita fickan på framsidan ...

Strutgran...


Tesa har gjort en så fiiiin strutgran...här köptes pappstrutar och stansades hjärtan...så här blev den! Tesas gran är ju splendido...min blev väl så där =) fast den blev ju färdig iaf...det är det inte allt som blir =)

fredag 27 november 2009

Beställt...

Dottern beställde två kort i detta format...de skulle vara 22 cm långa och 10 cm breda...och gärna gå i brunt...ingen text skulle finnas, den ska hon skriva själv...och så skulle det vara swirlar på tagsen...Och så här blev dom....tyvärr är bilderna inte tagna i världens bästa ljus så bilderna gör inte korten total rättvisa...men får gå ändå...:)

Strumpa nr 2...Och här kommer Nellies julstrumpekort...

torsdag 26 november 2009

Barnbarnen...Ja barnbarnen måste naturligtvis få egna julkort...=)...det här är till Lova...
mallen hittade jag här... tror jag =)

söndag 22 november 2009

Julkortsracet...
Ja så har då årets julkortsrace börjat =) Den här modellen blir nog mina julkort i år...lite lagom avancerade att göra när man ska tillverka några stycken...inspirationen är inte riktigt helt återställd än...då är det ju bra att sitta och göra julkorten... man har ju ett färdigt koncept att gå efter och behöver inte gnugga geniknölarna alltför mycket....för inspiration, ideér och kreativitet är inget man kan tvinga fram...inte jag iaf =)


lördag 21 november 2009

Äntligen!!!

Äntligen har inspirationen börjat komma tillbaka! Så ett litet julkort har det iaf blivit idag...
Finns en polsk tjej som heter Karola som gör så underbart fina kort och därifrån har jag tagit ideén till det här kortet...ska lägga in en länk till henne så att ni kan se själva på hennes små underverk...men jag måste bara leta fram den först...återkommer med den...
Har bara fotat utsidan så länge...mest för att jag inte gjort insidan än...=)...ville bara ta kort innan solen försvinner och dagsljuset är ett minne blott...Och den lilla klädnypan ska icke sitta på kortet...bara tillfälligt där för att hålla kortet i en bra vinkel under fotograferingen :)

tisdag 17 november 2009

Haklapp...

Har sett flera söta haklappskort på nätet...måste provas tänkte Annicka...men jag hade ingen mall att gå efter så det fick bli klippning på en höft =) kanske skulle ha varit lite 'kortare å tjockare'??...men så här blev den iaf...

måndag 16 november 2009

Några babykort...
Några babykort blev det i helgen...tycker själv att jag är lite 'dålig' på det där sista piffet på sakerna som jag gör...det som blir körsbäret på kakan liksom =) men ibland kommer jag på det efter en dag eller två, vad som fattades...å har man inte redan givit bort kortet så går det ju att sätta dit...ack ja...jag lär mig väl oxå med tiden...:)


lördag 14 november 2009

Ministickat...

Såna här kort såg jag någonstans på nätet som någon hade gjort...inget man behöver ha någon mall till...utan bara att greppa tandpetarna och sätta igång...23 hål i handflatan senare var dom små tröjorna färdiga =) (tandpetare är vassa!) pilligt men blev ganska söta tycker jag...
Till det rosa kortet hade jag rosa rub ons som jag skrev Baby med...men till det pojkiga hade jag inga bokstäver som passade...får införskaffas...

torsdag 12 november 2009

Kär!!!Kan man bli annat än kär i de där korsstygnsstämplarna som finns?! Jag blev det iaf så idag blev det hopp in i bilen och ut på stämpeljakt =) 'Grattiset' på kortet är stämplat med det mindre alfabetet i korsstygn...det större tänker jag nog använda till julkorten...Me like!
Kortet är till 'någon' som fyller å i november...

Mus i mitt hus...

Jaa...jag är ju som sagt en kvinna med många laster =) virkar oxå amigurumisar...kommer från japan och betyder ungefär 'virkade djur'...och i går kväll hanns det med tre små möss framför tv:n...och notera att jag fick alla tre att vinka fint på kortet =)

måndag 9 november 2009

Julkort???
Två pockettags har det blivit...ett litet brunt å ett lite större rött... på det röda känns det dock som att det 'fattas' något...men jag kommer inte på vad...=)...men det brukar dyka upp i huvudet rätt vad det är vad som ska tilläggas...Tänkte eventuellt ha såna här som årets julkort...men vi får väl se om det dyker upp någon annan idé istället...lite till tid har man ju på sig att fundera och få en vision som det så vackert heter...:)


lördag 7 november 2009

Påbörjade projekt...Man har ju en hel del påbörjade projekt...=)...kort, väskor, askar osv...Fick för mig att jag ville göra ett kort med en grind på...och så här blev det...nu har jag gjort färdig insidorna som inte var gjord...blev lite 'konstiga' färger på fotot på insidan...är iaf en beige bakgrund...jag tycker att den ser grön ut på bilden...men vad vet jag...jag är ju färgblind =)

torsdag 5 november 2009

Andra laster...


Måste ju erkänna att jag har flera laster än scrapping =) Jag gör även smycken...halsband, armband och örhängen...här är några av de halsband som jag har gjort den senaste veckan...egentligen har jag gjort 21 halsband och 10 par örhängen...Japp! Man är i pärl-träsket oxå =)

Kommer mera...

Å så några tändsticksaskar till har det blivit...eller rättare sagt 11 askar är gjorda =) Roliga, roliga roliga att göra!

Födelsedag...

Någon fyller år i morgon...och jag tror inte "någon" hinner in å tjuvkika på min blogg =) Asken ska fyllas med några goda chokladbitar å ges i present...Hoppas att det blir bra!
Dom här hjärtaskarna är så roliga att göra...har ni inte redan gjort någon så prova...jag kan varmt rekommendera dom...