fredag 30 oktober 2009

Trick or treat...Och i morgon lördag ska barnbarnen få lite godis av mormor...sura döskallar å söta benknotor...trick or treat?!

4 kommentarer:

 1. Å vad jag tycker att du är duktig det fanns jättemycket ögon godis att titta på här:)Dina Trick or treast väskor är jo bara helt kanon vilken underbar gåva är säker på att barnbarnen kommer bli jätteglada:) Tack snälla för ditt besök och din kommentar hos mig jättesnällt:) Jag älskar brunt och måste i bland hejda mig så det inte blir för mycket brunt ha ha ha Ha en toppen helg, kramis från lilla pyssel Inger:)

  SvaraRadera
 2. Jätte häftiga Halloween väskor som du har gjort. En helt ny typ av mall mot vad jag sett innan och det är alltid skoj att få se lite nytt. Efter åtta, haha oj va tufft jag nu tyckte det var då.haha det ska jag ta och göra jag med. Du har underbara och fräcka idéer. Hoppas att helgen varit och är bra. Kramis från Lisan

  SvaraRadera
 3. BooooOOoooo vad coola väskor du ha gjort!
  Detta måste jag minnas till nästa år :)
  Kramizar i massor!

  SvaraRadera
 4. Kom det många och Busade på halloween hos er? HÄr kom det 7 st som Bus eller godis knackade..valde godis för annars vet man inte vad dom hade hittat på.
  Hade köpt hem lite små kexchoklad så jag var redo. Hade tänt lite ljus utomhus och välkomnade alla "spöke". Ha det så bra. Kramis igen från Lisan

  SvaraRadera