söndag 20 december 2009

Distress...

Har ju införskaffat mina första distress =) och detta är projekt nr 2...mitt allra första prov kommer att landa i Tesas brevlåda imorgon...tänkte hon skulle få sig ett gott skratt på måndagsförmiddagen =)
Roligt är det iaf...så roligt att jag var tvungen att åka och köpa fler färger, mini mister och refill i annan färg och några fler fingerduttar å tomma tags...och vitt embossingpulver...hade ju alla färger utom vitt naturligtvis...och vitt pulver var inte det lättaste att hitta i dessa juletider...men hos fjärde försäljaren fick jag napp...:)

2 kommentarer:

  1. hihih du e för rolig. Ja distresserna är jätte roliga att använda och man behöver bara fler o fler o fler o fler hela tiden.. Vitt embossingpuler passar jätte bra nu i vinter tiderna så det kan jag förstå att det börjar ta slut. Jag gillar bronsfärger och dom antikröda jätte mycket med sen använder jag inte fingerduttarna utan har klippt itu lite disksvampar i lagom små bitar som jag använder istället. Ha det så bra och lucka till med alla nya sakerna. Kramis från Lisan

    SvaraRadera
  2. Tagen du gjorde till mig var jättefin, visst är det kul med distresser? God fortsättning. Kram Tesa

    SvaraRadera