måndag 8 november 2010

Upplysning...

Ifall ni undrar vad jag gör så virkar jag =) Har ju blivit ombedd att visa upp en hoper virkade alster på en hantverksutställning i december...deadlinen tills att sakerna ska vara inlämnade är dock 21;a november...så det är bråda tider för en virkare som ni förstår :)...varje figur tar ju sin lilla tid att göra...men nu är det som ska visas snart färdigt iaf...mellan virkvarven så får jag ihop en och annan tändsticksask oxå...Bilen till husvagnen är under construction =)

4 kommentarer:

 1. Men hjälp vad duktig du är... Jag har inte kommit igång med min första ännu. Men jag älskar alla dina alster, så snart måste jag sätta fart... Hoppas att det blir succe för dig!
  Kram Ann-Sofie

  SvaraRadera
 2. Jätte fina figurer, Gillade dina tårtor, du har mögligtvis inte nått mönster på dom, har en kompis som fyller 30 och älskar att baka just tårtor, hade varit roligt att få göra en sån till henne / Elin

  SvaraRadera
 3. Hej du få jätte gärna maila mig mönstret till elin.borjesson@gmail.com
  Kitty mallarna har jag stansat ut med min big shot, kan stana ut till dig och skicka om du skulle vilja ha / Elin

  SvaraRadera
 4. Hej på dig Annicka vännen:)
  DU ÄR JO HELT MAKALÖS VILKEN HELT UNDERBAR SAMLING DU ÄR SÅ HIMLA DUKTIG:) Tycker att det är kul att du visar något annat man blir så inspirerad av det som du virkat:)

  I kväll så åker jag till Arlanda och sen i morgon så bär det i väg till Egypten i 14 dagar:) Känner mig mycket lycklig lottad som får åka i väg nu när det har blivit riktig vinter här!!!
  Hej då på dig på ett lite tag, lovar att hälsa på dig igen när jag kommer hem:)
  Ha det bäst och var rädd om dig och all lycka till med ditt arbete till din utställning:) Jag är säker på att du kommer slå dom med häpnad och dina saker kommer bli MYCKET omtyckta:):):) Massor med kramar från din lilla vän Inger:)

  SvaraRadera