måndag 6 december 2010

Tröja...

Och mitt i alltihopa kommer en tröja som jag stickat till dottern...:) í tjock, mjuk, ren ull...
En kofta till mig är redan klar...ska bara sy i tre hyskor att knäppa den med...och sen är jag i full gång med en långärmad tunika-tröja typ ...jag tänker inte frysa ihjäl i vinter iaf...=)

4 kommentarer:

 1. Vilken vacker tröja du gjort, och vad varmt och skönt det låter med mjuk och i ren ull. Jag gjorde en tröja på 80 talet som hade ngt liknande mönster runt hals och nu verkar de vara tillbaka igen. Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Men vad snäll du är som skriver så rara ord hos mig:) Paketen är stämplar från Magnolia. Tusen tack:) jättefin tröja du gjort. Kram vännen/Tesa

  SvaraRadera
 3. Hej på dig bästa Annicka vännen:)
  Du är jo bara helt otrolig makalös fasen vad du är duktig på att få det till:) Jag blir så imponerad skulle önska att jag också kunde sticka!!! Din dotter måste vara jätteglad åt den tröjan det skulle jag vara om jag fick en så fin tröja:)
  Har tittat lite runt här då det var ett tag sen jag var här och du har verkligen inte legat på latsidan:) Du har skapat så mycket fint man sitter bara att dreglar när man tittar genom det:) DU ÄR SÅ HIMLA DUKTIG:)

  Själv så har jag legat på latsidan, har verkligen njutet i fulla drag av solen och värmen som gjorde underverk:) Längtar redan tillbaka, mår inte bra i kylan här hemma!
  Men man får var glad för det man får och jag har jo minnena och upplevelsene att leva på ett tag:)Vi fick tyvärr alla magproblem men inte så att det som tur var förstörde resan.

  Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg, var rädd om dig. Kramar i massor från lilla vännen Inger:)

  SvaraRadera
 4. Hej igen på dig vännen:)
  Med ett sådant välkomnade som jag får av dig så är det jättekul att vara hemma och här igen:) DU ÄR JO BARA SÅ HIMLA GOD OCH SNÄLL, gillar dig:)
  Vad roligt att du gillade mina nya alster blev nöjd själv med dom. Asken och kronan till mitt barnbarn får jag överlämna själv nästa vecka på onsdag:) Då åker jag till Norge för att äntligen få tid med min son, barnbarnet och alla andra vänner och släktingar som jag saknar massor och som jag inte sett på över två år!!!!!
  LÄNGTAR MASSOR ska bli så underbart att få kramar om dom alla:)
  Så vi får se vad lilla damen tycker då!!!
  Jag får ta en bild av henne med kronan på och visa på bloggen sen:)
  Jättesnällt av dig och säga att jag alltid lyckas med mina alster, så är det inte! Många gångar innan jag når slutresultatet så kan jag ha haft sönder mycket papper och fått gjort om saker mera en en gång ska du veta!
  Jag visar jo bara det som jag själv tycker att jag lyckas med ha ha ha:)
  Jag är glad också att jag är tillbaka har saknat kontakten här MASSOR:)
  Även om jag åker till Norge i 1 1/2 vecka så har jag tillgång till data där och kan uppdatera bloggen även om jag är borta:)

  Ha det bäst kramis kramis vi hörs, från lilla Inger vännen:)

  SvaraRadera