söndag 16 januari 2011

Örhängesförvaring...





Jag och Lova (snart 6 år) tittade i senaste Magnolia i fredags...i den såg vi en sån här liten förvaring...jag har ju gjort några sådana förut...fast inte med stafflikort ovanpå utan vanligt dubbelvikt kort...Och igår när jag kom hem från veckans sista arbetsdag...och behövde lite avkoppling så gjorde jag en till Lova...min tanke är att hon ska förvara sina örhängen i lådorna...och idag gjorde jag två par örhängen oxå och la i två lådor...ett par rosa droppar och ett par döskalleörhängen :)
Och i fredags när Lova var hos mig en stund så gjorde hon två popcornboxar som oxå fanns i tidningen...de blev rosa naturligtvis :)... hon gjorde en till sig själv och en till lillasyster...

7 kommentarer:

  1. Asken blev underbar och riktigt tjejig i rosa. Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Jätte fin, Villken rolig idee. Kanske man ska prova sig på.
    Kram Elin

    SvaraRadera
  3. Åh vilken jättegullig ask! Nu måste jag köpa Magnoliatidningen. Hi,hi!

    Ett sånt vackert babyalbum du har gjort i inlägget under! Vad duktig du är! :)

    Ha en bra vecka!
    kramis Pernilla

    SvaraRadera
  4. Superduperfina saker du gjort:) Tack för dina rara ord. De betyder så oerhört mycket. Blir så glad när du lämnat ett spår:) Mallen till tekannorna har jag gjort själv. Men det finns en mall till en annan kanna att köpa här:
    http://www.cardcarousel.co.uk/store/index.php?main_page=document_product_info&cPath=65&products_id=212

    Kram Tesa

    SvaraRadera
  5. DU ÄR HELT MAKALÖS MIN VÄN:) Du har gjort så mycket fint sedan sist jag var här så man sitter bara och dreglar:) Dina underbara korger här under är jo bara såååå fina:)
    Å denna rosa underbara ask är jo helt bedårande du är så himla duktig och jag tycker verkligen om det du skapar:)

    TUSEN TACK SNÄLLA GULLIGA DU för orden hos mig kan man bli annat en jätteglad:)

    Ha en toppen dag och vecka och var rädd om dig, kramar från Inger vännen:)

    SvaraRadera
  6. Mmm vilka underbara färger du har använt sista tiden till alla olika barn kort och asnkar osv. Jätte fina. Örhängesasken är väl bara så söt till en liten tjej. jag är väldigt glad annars för dina bruna alster, men just det lila rosa kändes väldigt upppiggande och romantiskt på något sätt. Jätte fint. Ville kika in o säga hej. Kramis från Lisan

    SvaraRadera