torsdag 22 september 2011

Bokkort...


Bokkort har jag försökt mig på mååånga gånger men aldrig fått till...det är dragspelet (boksidorna) som jag haft problem med...det blir snett och vint...och det hela kasseras :)

Men...då såg jag en som hade gjort dragspelet med lite bredare vikningar...och se..jag fick det iaf hyfsat rakt...

Men nu har jag ett "problem" till...ett problem som dyker upp ganska ofta när jag gör saker...kanske kan ni hjälpa mig lösa problemet (är det ens ett problem?)

Jag tycker nämligen att det fattas något på framsidan...typ nere i det högra hörnet...har testat lite olika dekorationer...strasswirl...blomma...grattis-skylt...men jag kan inte komma fram till vad...Någon som kan vägleda mig? =)
7 kommentarer:

 1. Mycket-mycket snyggt!
  Näe det fattas inget, så bra som det är =))
  KRAM//Y

  SvaraRadera
 2. Det ser fantastikt fint ut så du ska vara så stolt.

  Kram från maud

  SvaraRadera
 3. underbat!!
  Så fantastiskt fin.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Å du har gjort det igen ett helt underbart alster du är så himla duktig:) Din Bokbox är fantastisk snygg och jag gillar den massor du måste vara super nöjd med den:)

  Nej du min födelsedagspresent en dagsresa till Italien gick verkligen inte av för hackor:)

  Vilken tur jag har eller hur:)
  Sådana vänner ska man verkligen vara rädd om dom vaxer verkligen inte träd så jag är mycket lycklig lottad:)
  Resan, dagen allt var helt underbart magisk fantastiskt från början till slut och jag kommer ha underbara minnen att ta med mig och leva på länge:) Blir jätteglad bara jag tänker på resan och dagen

  Har fortfarande värk och ont i dag efter utflykten men det är okej det blir nog bättre efter helgen. Fast jag tycker att det var värt all ont och värk ändå!

  Ha en underbar fredag och helg och var rädd om dig!!

  Massor med kramar från din lilla vän Inger ♥ :)

  SvaraRadera
 5. Superfint!
  Tack för allt fint du bjuder på.
  Trevlig helg!
  /Marina

  SvaraRadera
 6. En underbar bokbox du har gjort, tycker den är jättefin. Jag lider av samma problem, tycker alltid det fattas ngt men kan inte se vad som fattas så jag är inte den rätta att hjälpa dig. Önskar dig en trevlig helg. Kram kram

  SvaraRadera
 7. Tycker den här är fantastisk som den är, kanske är lite väl sent ute här nu men jag vet ju inte ifall du tänker göra fler, men OM något skulle kunna läggas till så är det kanske en metallram med en text i.. Lite dagboksram om du förstår vad jag menar. Som här var det ett grattiskort, rama in Namnet på mottagaren, åldern så det ser ut som hus-siffror (mtp gångjärn och lås...)
  Däremot har jag en förfrågan till dig.. Kan du inte lägga upp tutorial på brevlådan?

  Tack för att du alltid ger mig inspiration och lusten tillbaka när jag är som mest nere i det idélösa träsket :)

  SvaraRadera