fredag 28 oktober 2011

Tekorg...
Ni tror väl inte att jag rullar tummarna bara för att det är lite dött på bloggen? =)

närå...här pågår diverse aktiviteter inför bl.a två förestående marknader...det virkas...det görs smycken...och så ska det göras några tekorgar bl.a...här kommer en färdig korg...allt kommer nog in på bloggen vart efter...:) Tyvärr sätter orken och hälsan lite käppar i hjulet...inte så roligt särskilt om man har saker man både vill och måste göra...näää...den här veckan har inte varit rolig alls p.g.a diverse saker...men nu är det iaf helg och det finns tid i några dagar för både vila och pyssel :) Ha en bra fredag allihopa!
3 kommentarer:

 1. Åhh vad fin!
  jag får inget gjort alls nu och å andra sidan så har jag så mycket att jag inte behöver göra nåt och sen så gick min stol sönder häromdagen så jag ramlade in i ett skåp så jag har så ont i sidan =))
  Ska du på marknad? maila gärna och berätta.
  Ha det gott
  kramar//Y

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fins saker du gör. Hittade hit vi Yvonne, när jag efterlyste ngn på svensk scrapbooking som kan sticka/virka, Jag letar nämligen desperat efter ngn som skulle vilja sticka en kanin (virka)( mönstret är på engelska)till mig. Jag arbetar nämligen på en förskola och skull så gärna vilja ha en kanin som jag har sett. Tanken är att den skall vara med i barngruppen och lära ut genom lek och fantasi. Själklart betalar jag.
  Kaninen hittar du här:
  http://www.alandart.co.uk/products/product/98

  Om du är intresserad får du gärna maila mig

  jennys-kreativasida@tele2.se

  Åh du.... bli medlem på svensk scrapbooking, super trevligt forum, mkt ideer och annat skoj.

  //Jenny/e.j.m (Jenny Åhlund)

  SvaraRadera
 3. Med mig är det tvärt om, jag har ingen ork efter jobbet, lusten finns inte alltid där heller så jag får vara glad när jag får ngt ur mig. Jättefin thekorg. Kram kram

  SvaraRadera