onsdag 29 februari 2012

Dumbo på espanol...














Är ju lite halvlycklig...har hittat en sida med mååånga fina mönster...kruxet är bara att de är på spanska...och mina lektioner jag tog -76 är ju inte till någon större hjälp =) Jag kan beställa en öl men vad en halvstolpe heter fick vi aldrig lära oss...konstigt =)
Men två dagar senare har jag iaf fått ihop en Dumbo...nu har jag börjat på en ny känd figur...men vem det är får vänta tills den är färdig :)





5 kommentarer:

  1. Har sagt det hur många gånger som helst....men du är såååå duktig:)
    Här är allt bara fint, en scrapträff väntar runt hörnet, håller på att längta ihjäl mig;)
    Hur är det med dig?
    Tack snälla för ditt avtryck.
    Ha det fint!

    Kram Tesa

    SvaraRadera
  2. Hej och trevlig torsdag på dig:)

    Man blir helt MÅLLÖS när man tittar in här du är så makalös GRYM på att skapa och denna "Dumbo" är så himla underbar:) Älskar det du gör du är så inspirerande :)

    Blev JÄTTEGLAD för dina ord om "Albumet" till mitt barnbarn och den vita flätade korgen:) Så trevligt att du gillade det:)

    Tack snälla för omtanken det rullar på och för det mesta så har jag varit okej och mår bra:) Har mina dagar i mellan men det funkar bra ändå tycker jag :)

    Tråkigt att läsa att du har haft Influensan :( Har hört från flera att Influensan i år har varit mycket grym och elak så hoppas jag slipper !!! Krya på dig och hoppas att du snart har återhämtat dig igen !!!

    Ha en underbar dag och kramar från Lilla vännen Inger ♥

    SvaraRadera
  3. sån söt liten rackare =))
    Ja det är ditt fel att jag blivit beroende av att altra chokladaskar,hihi. Nu har jag fått mina charma "chocolate" så nu kan du få några av mig. Jag har gjort en liten påse "gott-och blandat" åt dig.
    Den där chokladstämpeln hittar jag inte nån stans men övriga chokladstämplar jag har är det ROXstamps som gör och jag tror att "jag gillar dig....." också är därifrån men den finns inte där nu- Nu blev det lite upprepning =)
    Nu ska jag Zzzzzova...
    kram/Y

    SvaraRadera
  4. Jag håller på med dumbo jag också men jag förstår inte hur jag ska göra öronen, skulle du kunna förklara hur du gjorde?

    Lina

    SvaraRadera