lördag 20 mars 2010

Exploding box...
I morgon fyller ett älskat barnbarn 5 år :) Tänk vad fort det har gått! Grattiskortet blev i form av en exploding box....min första för den delen....har inte öst på med swirlar å dekorationer...försöker hålla barnkort lite 'renare'...locket är dekorerat med ett papper jag köpte igår som heter 'party wish'...hade tänkt att använda det till själva asken men se det gick ju inte...tårtor, paket å partyhattar hamnade ju åt olika håll...så det fick bli enfärgad botten och klipp å klistra istället...dom andra bitarna sitter på de cerisa flärparna...som inte man kan se riktigt =)
Fredagskvällen tillbringades vid symaskinen...mormor hade fått en sjöjungfrudräkt som önskepresent...nu är ju inte mormor någon Project Runway-kandidat precis...men någonting som liknar en sjöjungfru-outfit har det blivit...höll dessutom på att bli blind på kuppen....mitt i att jag satt å gasade å sydde flög trådrullen av maskinen å in i högra ögat =) sånt kan bara hända mig...ha haa...räcker det inte med att jag är färgblind?? ska jag vara enögd oxå?? =)5 kommentarer:

 1. Hejsan, Super fint kort du har fått till. Hur har det gått med ditt öga vännen, hoppas det klarade sig bra. Jag tror säkert att sjöjungfr dräkten är superfin med. Grattis till ditt possitiva och väl behövda besked!
  Ha det så bra, jag skriver med en annan dag till dig. Kramis från Lisan

  SvaraRadera
 2. Åååå vilken fin exploding box!!! :) Hoppas att det gick bra med ögat.

  Ha det bäst!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 3. Usch, otäckt med nålen. Snyggt box du gjort. Mycket uppskattat kan jag tro:)
  Tusen tack för alla fina ord hos mig. Kram Tesa

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Jag ville bara tassa in och önska en riktigt go och Glad Påsk!

  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 5. hej min vän!
  Så snygg box du gjort!
  Vill önska dig en Glad Påsk!
  Hoppas någon Påska kärring hälsar på hos dig!
  kram lene

  SvaraRadera