måndag 15 mars 2010

Kortask under feberpåverkan =)
Hög feber...bihåleinflammation och en hel ompa-bompa-orkester i huvudet...att ta sig till jobbet var inte att tänka på :( så för att slå ihjäl lite tid släpade jag mig och täcket till pysselbordet...
På utsidan av locket, på det översta rosa bandet, ska ett årtal sitta på en persons ålder som fyller år i april...men eftersom jag vill att kortet ska vara lite hemligt så har jag inte satt dit det innan fotograferingen...man vet ju aldrig vem/vilka som kikar in på bloggen =)


2 kommentarer:

  1. Hejsan, Vilken super fin ask och kortet därtill. Du har fått det jätte fint. Älskar hela uppläget på gåvan. Det lär bli väldigt uppskattat vill jag lova.
    Fy så trist att du inte mår bra. Hoppas att du kryar på dig snabbt. Men pysselbordet är inte fel att hamna vid, eller hur.
    Ska skicka krya på dig tankar. kramis från Lisan

    SvaraRadera
  2. Hoppas du har kryat på dig. Underbar ask. Sparbössan är en glassburk. Alfabetet köpte jag hos scrapbruket. Kanonpris verkligen, ångrar att jag inte köpte fler. Vi ska till Sthlm någon gång under april/maj, har du ngt tips på bra scrapbutik? Kram Tesa

    SvaraRadera