torsdag 9 september 2010

Tårtdags...
Till ljudet av fotbollen (sverige-san marino) gjorde jag en till tårtask...de 2 jag hade "försvann" härom dagen...
Den här fick bli i gammelrosa...idag kan ju tårtor ha vilken färg som helst....Viggo´s doptårta var blå...så då kan man väl göra en gammelrosa...?? =)


4 kommentarer:

 1. Så fint du har gjort! Visst kan en tårta vara gammelrosa. Jättesnygg färg! Vad är det för kantstans du har använt på utsidan av asken? Den var snygg.

  Ha det gott!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 2. Sååå snygg! Jag gjorde en liknande exploding cake box i somras och jag var väldigt nära att maila dig för att kolla in hur du gjorde själva tårtan men jag fick till det till slut. Nu har födelsedagsbarnet fyllt år så jag kan lägga ut den.
  Jag hittade en beskrivning häromdagen på nätet men din tårta blir mycket snyggare än vad de får till. Hur gör du egentligen? :)
  PS Jag har ont i fingrarna för jag har gjort ett försök att virka eftersom du inspirerat mig så. Inser dock att det kanske inte är min grej hahahaha

  SvaraRadera
 3. Dina boxar blir bara snyggare och snyggare, så underbart du har dekorerad denna och färgen är helt rätt!
  Kram lene

  SvaraRadera
 4. Härliga tårta!
  Du lyckas med allt du gör, jätte fin färg med. Kul att titta på allt snyggt du gör. Vilken fantasi du har med både vire, sticke och pappersarbete. Hoppas att allt är bra med dig. Kramis från Lisan

  SvaraRadera