måndag 14 februari 2011

Dagens alster...Äntligen en eftermiddag vid pysselbordet =) Först gjorde jag den lilla trekantsasken...är ju ingen lila-människa...men det här söta rospappret i lila kunde jag ju inte motstå...:)
Sen gjorde jag den runda displayen...eller burk på ren svenska =)...hade bara OH-plast hemma... men det funkade ju det med...bara att fylla med choklad eller diamanter :)
Slänger ut en fråga till er som vet; vad använder man när man vill göra t.ex en fyrkantig display, för då funkar det väl inte med OH-plast?


8 kommentarer:

 1. Jätte fina askar båda två. Trevlig måndags kväll
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Du har varit mycket kreativ och duktig sedan sist jag var här:) Du gör så himla mycket fint gillar allt som du visar och bjuder på:)

  Om jag vill göra en fyrkantig display låda så andvänder jag mig av overhead plast som man andvänder till overhead maskiner. Man köper det i butiker som sälger kontorsmaterial! Lycka till:)

  Önskar dig en riktig trevlig dag, kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera
 3. Hej
  Måste fråga var du har köpt stjärn och hjärt
  stansarna ?
  Kramar Elin

  SvaraRadera
 4. Jättefina alster! Jag har inte provat på nåt av det där tidigare.

  Ha det gott!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 5. Tittar in och vill önska dig en riktig trevlig fredag och helg:)
  Hälsningar och kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera
 6. Hejsan på dig:)
  Vad roligt att du gillade mina korgar tycker dom är jätteroliga att göra och nu görs det en hel del ha ha ha:) Måste ha som priser till min påsktävling som jag hoppas du vill delta i! Sen så är det påskpresenter till nära och kära tänkte dom i år skulle få var sin korg med godis istället för det vanliga påsk ägget!
  Tack snälla för alla vänliga och gulliga ord som du lämnat kvar det gör mig jätteglad:)
  Det gör inget om du inte hade något nytt att bjuda på det behövs inte jag tittar gärna in för att hälsa dig en trevlig helg i alla fall min vän:)
  Ha det bäst och var rädd om dig:)
  Massor med kramar från lilla Inger vännen:)

  SvaraRadera
 7. Det funkar finfint att använda OH även till fyrkantiga askar. Har gjort det själv. Biga/skåra ordentligt bara i alla vikningar. Ha det gott!
  Kram Tesa

  SvaraRadera
 8. hej vännen!
  Så underbara alster du skapat!
  Mumietrollet är ju för söt!
  Ha en bra dag!
  kram lene

  SvaraRadera