söndag 6 februari 2011

Klänningskort...Marianne hade gjort klänningskort och delade med sig av mall...dock fick jag trixa lite med mallen för att få en lite mindre storlek...men det var nog mer mitt och datorns fel än Mariannes :) Ett grattiskort blev det iaf...tyvärr hade jag inget bra band att knyta ihop kortet med...utan fick ta en liten snutt vitt som låg och skräpade...ska ju helst vara vitt organzaband kan jag tänka...6 kommentarer:

 1. Vilket fint kort!!
  Roligt att göra nått annan vikning en den vanliga.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Vilket häftigt och annorlunda kort:) Verkligen jättesnyggt du har lyckats till hundra procent med detta:) JAG GILLAR MASSOR:) Trevlig söndag´s kväll och vecka som kommer:)
  Kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera
 3. Åh vilket bedårande fint kort du gjort! Verkligen jättesnyggt!

  Ha en trevlig vecka!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 4. Jisses så underbart kort!!! Så häftigt till en tonårstjej!
  Ha en bra dag!
  Kram lene

  SvaraRadera
 5. Hej och god morgon på dig Annicka vännen:)
  Vad roligt att du gillade min bokbox jag blev mycket nöjd med den själv:) Vissa saker blir man sådär nöjd med och andra funkar bättre så är det jo!
  Jag vet inte hur jag lyckas med att få dragspelen så raka och jämna jag bara gjör! Du är välkommen att komma och pyssla så ska jag visa dig hur jag gör mina:)
  Men dom första blev inte bra jag har tränat på att göra dom så ge inte upp dina dragspel kommer också bli raka och gemna när du testat på ett lite tag ska du se:)

  I dag har jag lagt ut något som heter en Gable Box och det finns adressen till mallen utlagd också:) Det finns även en massa andra mallar och inspiration under den länken om du behöver nya mallar eller inspiration:)

  Ha det bäst och var rädd om dig, massor med kramar från lilla Inger vännen:)

  SvaraRadera
 6. Klänningkortet va så stilrent o fint. Vilka idéer du har. Vart hittar du allt. Sen kaklådan med. Jösses, min det skulle stått min pappas namn på den,hi,hi
  Kramis från Lisan

  SvaraRadera