fredag 15 januari 2010

Herr Nilsson...Har haft en liten ide´torka när det gäller scrap...men man kan ju pyssla med annat under tiden... Så det blev en Herr Nilsson...fast han fick en lite bekymrad min tycker jag...men det kanske inte är lätt att vara apa heller i dessa tider =)

4 kommentarer:

 1. Tack för din gulliga kommentar! Jag har inte hittat någon beskrivning på nätet på tepåsen utan mätt en som en kompis gjort. Här kommer måtten som jag använt: 15x25 cm
  Biga på 4 cm och 11 cm längs den långa sidan. Då när du viker in sidorna så kommer de att överlappa varandra en bit in på baksidan.
  Innan du klistrar ihop detta så ska du biga på 11cm, 12,5 cm och 14 cm. När du klistrat ihop baksidan och vikt den på kortsidorna också så viker du in hörnen så du får tepåsformen. Slutligen så gör du hål i mitten längst upp så du kan trä ett band igenom.
  Den blir perfekt att lägga t ex ett halsband eller ett par örhänge i.
  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Å JAG BARA ÄLSKAR Herr Nilsson å vad gullig sådant kan inte jag!!!! TUSEN TUSEN TACK snälla gulliga du om din kommentar om min senaste väska du gör mig verkligen GLAD:) Men då får jag bli grön av avund på dig för jag kan inte sticka något alls men skulle önska att jag kunde!!!! Jag tittar jätte gärna på flera av dina stickade skapelser så gör du något så hoppas jag att du lägger ut dom på bloggen:) Ha en underbar helg och sköt om dig, kramis från lilla pyssel Inger:)

  SvaraRadera
 3. Det är inte du som inte fattar det är jag som skrev långa sidan när jag menade korta... Sorry. Du bigar 4 och 11 cm på den korta sidan.(den som är 15 cm) Sedan bigar du 11, 12,5 och 14 cm på den långa sidan.(den som är 25 cm) Du ser direkt när du viker pappret på 4 och 11 cm att de lappar över varandra och då vet du att du gjort rätt. Glöm inte att vika bigningarna på kortsidan också innan du klistrar ihop långsidan så blir det mycket enklare att vika igen när du ska forma tepåsformen.
  Testa på ett vanligt A4 först. Hoppas du får till det nu!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Herr o fru Nilsson är alldeles bedårande. Ja, blomhjärtanen blir så fina...tack för att du tipsade om dem. Må så gott. Kram Tesa

  SvaraRadera